Сторінки

20240401

Міжнародний день птахів

 1 квітня- Міжнародний день птахів. До кінця березня, початку квітня більшість мігруючих видів прилітають до місця традиційного гніздування. Для людини це привід потурбуватися про пернатих сусідів, що живуть поруч, багато з яких знаходяться на межі зникнення. Активісти екологічного руху проводять в цей день, фестивалі, облаштовують традиційні місця проживання птахів, розвішують годівниці, шпаківні. 

Сьогодні в нашому центрі учні 5-6, 8 класів  теж відзначили цей день у вигляді інтелектуально-розважального квесту "Птахи прилетіли- на крилах весну принесли", де діти отримували завдання від різних птахів і виконували їх. 

Нехай Міжнародний день птахів стане нагадуванням про нашу відповідальність перед природою та спонуканням до дій у збереженні найпрекрасніших мешканців нашої планети. Ми бажаємо, щоб по дорозі в школу і додому, ви не тільки розмовляли один з одним, але і звертали увагу на навколишню природу, щоб побачивши птахів, поспостерігали б за їх поведінкою і в майбутньому не забували, що птахи потребують нашої допомоги і захисту.



Немає коментарів:

Дописати коментар