Сторінки

20240424

 

3 15 по 19 квітня 2024 року в НРЦ проходив тиждень психології під гаслом Не для школи, а для життя ми вчимося 
з метою здійснення інформаційної підтримки та психологічного супроводу учасників освітнього процесу в умовах воєнного стану, збереження ментального здоров’я, відновлення ресурсності психічних процесів, надання практичних рекомендацій щодо оволодіння  техніками самодопомоги  та самопідтримки здобувачів освіти.

В рамках тижня проходили цікаві та змістовні заходи для дітей початкової, середньої ланки та громадських організацій «Джерело життя»  та «Синдром Дауна».

Активними учасниками години психологічної служби «У світі психології»  були учні 9-10-х класів, які через гру пізнавали себе, вирішували проблеми, навчалися керувати своєю поведінкою, долати труднощі і радіти кожній хвилині життя, а учні 5-х класів - «Я» піклується про себе», де вчилися  найоптимальніших алгоритмів поведінки в потенційно небезпечних ситуаціях.

Учні 7-8 класів стали активними учасниками квесту «Здоровий спосіб життя або як протидіяти шкідливим звичкам».

З учасниками громадської організації «Джерело життя»  були проведені нейролінгвіністичні вправи та цікавий когнітивний мінімум, а діти з Синдромом Дауна поринули в світ арт-терапії та аплікації.

І на завершення тижня психологічної служби учні школи взяли активну участь в арт-проєкті «МИ – УКРАЇНЦІ», де вони виготовляли патріотичні браслети-ланцюжки та були активними учасниками вікторини «Обереги України».








Немає коментарів:

Дописати коментар