Сторінки

20221223

Методичні дні вихователів

 З 05.12 по 23.12 у Луцькому навчально-реабілітаційному центрі пройшли методичні дні творчих надбань вихователів ГПД. Усі заходи були цікавими, пізнавальними, сприяли інтелектуальному та творчому розвитку дітей. "Усі ми різні, але рівні!"

 Під таким гаслом відбулася година спілкування "Планета толерантності" для учнів 8-Б і 9-Б класів (вихователі Пус Н.М., Приступа Л.А.). Школярі вчилися толерантності за допомогою цікавих дидактичних ігор, формували ідеальний образ людини з планети Земля, одягали "чарівні окуляри", щоб побачити найцікавіше в кожному, створювали коло підтримки.

  




 Корчук І.І., Кібасова Л.М., Ващук К.М., Костюк О.В. провели пізнавальну квест-гру "Сторінками зимового адвент-календаря". Учасники більше дізналися про традиції зимових свят,  виконували тематичні завдання - і отримували винагороди, створювали власні адвент-календарі, співали, весело танцювали.




    Вихователі Стельмащук Н.Л. та Фарина О.М. провели для учнів 9 і 10 класів  інтелектуально-розважальну гру «Зимовий калейдоскоп».  Діти виконували різноманітні завдання на уважність та ерудицію, складали вірші, співали, танцювали. Старшокласники  були досить активні, охоче виконували конкурсні завдання, впевнено висловлювали свої думки. Організатори не оминули увагою й гостей, їх теж було залучено до гри. Захід викликав чимало позитивних вражень та емоцій.





     Вихователі ГПД 2-4 класів Ставецька Ю.О., Каленюк Л.В., Козак В.В., Римарчук І.В., Карп'юк Л.С., Мартинюк С.М. підготували для найменших учасників освітнього процесу інтегровано-розважальне, веселе і повчальне дійство на народознавчу тематику "Карусель зимових свят". Діти пригадали свята зимового циклу, брали участь у народних обрядах, співали колядки та святкові пісні під веселі, запальні руханки. Дійство додало малечі позитивних емоцій, налаштувало на позитивний настрій в очікуванні новорічно-різдвяних свят.





     20 грудня Помазан О.В. і Холь О.А. провели квест-гру "Запалюємо зірки" для учнів 7-А та 7-Г класів. Діти весело та активно виконували завдання "Прикрась ялинку", "Зліпи сніговика", створювали квіти хороших і поганих звичок, вчилися працювати командою. Захід пройшов у дружній, теплій атмосфері, що сприяла прояву фантазії, розвитку творчих здібностей школярів.




    
Методичні дні творчих надбань закінчилися, а вихователі ГПД ще раз довели, що вони справжні фахівці своєї справи, а учні нашої школи – допитливі, кмітливі і талановиті.


Немає коментарів:

Дописати коментар