Сторінки

20221212

Урок з правил безпеки

 Незвичайний урок під назвою «Нереальні історії з реальними людьми» відбувся у Луцькому НРЦ 8 грудня. Захід спільно провели представники управління Патрульної поліції Волинської області, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, Луцького міського молодіжного центру, за сприяння Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».  

Школярам була надана можливість разом із справжніми представниками різних професій розіграти приклади життєвих ситуацій, які можуть виникнути в умовах нашого сьогодення, та отримати знання, які знадобляться у таких ситуаціях.
Під керівництвом рятувальників, медиків та поліцейських учні 8-10 класів пройшли різні етапи практичного навчання щодо запобігання критичних ситуацій та дій у випадку пожежі, витоку газу чи ртуті з термометра у побуті, дії при радіаційному забрудненні, порядок надання першої медичної допомоги при різних видах кровотеч чи переломах.
Учасники квесту разом з патрульними змоделювали небезпечні ситуації. Зокрема, як не потрапити на гачок інтернет-шахраям, наркоторговцям та, як діяти, коли знайшли зброю чи підозрілі предмети.
Такі заняття готують учнівську молодь до різних ситуацій, які можуть нести небезпеку для них та їхніх близьких!



Немає коментарів:

Дописати коментар