Сторінки

20120524

Твоє здоров’я – в твоїх руках!


           Спорт – одне з найцікавіших і найкорисніших захоплень, він є засобом вияву фізичної досконалості, мужності і краси.
  Ця магічна пристрасть полонить людей дедалі більше. У спорті ми пізнаєм радість фізичного самоутвердження, хвилювання боротьби за першість, щастя перемоги. Спорт не тільки фізично загартовує людей, він сприяє гармонійному розвитку, допомагає кожному виховувати в собі почуття колективізму й відповідальності, обов’язковість, рішучість та інші прекрасні риси характеру.
  Недарма у нашій школі приділяється велика увага фізичному оздоровленню дітей. Протягом навчального року учні НРЦ брали участь у спортивних змаганнях як на міському рівні, так і на всеукраїнському, і здобули вагомі перемоги.
  До Дня Захисника Вітчизни у школі пройшли змагання з дартсу, в яких взяли участь 32 учасники. Школярі дізналися про історію виникнення дартсу. Виявляється, гра зародилася кілька сторіч тому на Британських островах і до цих пір є традиційною грою Великобританії та Скандинавських країн. А переможцями стали: Бінковський С. (9-В клас), Купріянчик І. (9-В клас), Бурачук Б. (8-Б клас), Столярчук Д. (9-В клас).

25 лютого  вчителі нашого навчального закладу були учасниками міського змагання з дартсу. Перше місце серед педагогічних працівників зайняла Мицюк О.П., а команда у складі Іващика О.Д., Мицюк О.П., Мицюка Я.О. здобула ІV місце.
Другий рік футбольна команда НРЦ є учасником відкритого чемпіонату Луцька з міні-футболу серед шкіл. У 2011-2012 н.р. Гавриленко А. (7-В кл.), Рабченюк К. (7-В кл.), Адам В. (8-В кл.), Архіпова Н. (9-А кл.), Кохтярук Б. (9-А кл.), Столярчук Д. (9-В кл.) посіли ІІІ місце серед дівчат.
Бурачук Богдан, учень 8-Б класу, здобув три призові місця за участь у фіналі Всеукраїнської спартакіади “Повір у себе” в місті Євпаторія.
Столярчук Діана, учениця 9-В класу, на ХІV Міжнародному турнірі “Діти України” з Тхеквандо-ВТФ отримала ІІІ місце серед кадетів у ваговій категорії до 48 кг.
Котик Ірина, учениця 2-Б класу, здобула І місце у відкритій першості по плаванню серед дітей 2003 р.н. на дистанції 25 м вільним стилем у м. Червонограді Львівської області.
А всіх школярів Луцького навчально-реабілітаційного центру закликаємо виконувати фізичні вправи, дотримуватися режиму дня, поєднувати навчання з активним відпочинком —і ви будете здоровими, радісними, матимете високі досягнення у житті.  

Немає коментарів:

Дописати коментар