Сторінки

20120524

Веселий, дружній 7-А

         Кожна дитина - унікальне, неповторне, виняткове явище. Це цілий всесвіт у мініатюрі. Ми вчимося пізнавати себе, проявляти творчі можливості, уміти жити в любові та злагоді з оточуючими людьми. Наші вчителі допомагають нам відчути себе індивідуальністю та особистістю.
         Протягом навчального року учні нашого класу були активними учасниками різноманітних заходів, які вчать розуміти почуття товаришування, дружби, любові, виховують у нас естетичний смак та моральні чесноти.
Яскравим прикладом цього стала виховна корекційна година на тему:Людські чесноти. Дружба – велика сила, на якій були присутні учні 7-А та 7-Б класів. Ми мали можливість подарувати один одному свої щирі посмішки, висловити особисту думку щодо запропонованих ситуацій.
Наші учні полюбляють брати участь в інсценізації казок, адже життя неможливе без неї. Весь учнівський та педагогічний колектив мали змогу стати учасниками святкового дійства – казки Золота рибка. Юні актори подарували глядачам неабияке задоволення та багато позитивних емоцій. П’єса має щасливий кінець, але і нагадує: Не забуваймо, що ми люди і наше призначення на землі – творити добро.
Це не просто слова. Учні 7-А класу намагаються в реальному житті творити добро. Велика увага приділяється дітям, які навчаються на дому. Нами було створено фотоальбом шкільного життя учня Білоуса Владислава, в якому яскраво проілюстровано його участь у різноманітних заходах класу та школи.
Ми були активними учасниками творчого звіту школи. Гурківський Костя гарно декламує вірші, Ордінат Катя та Лотиш Діана є неодноразовими учасниками різних пісенних конкурсів та фестивалів, а також багато наших однокласників проявляють себе у танцювальній сфері.
Наш клас щиро дякує усьому педагогічному колективу, який навчає добру і людяності, щирості та справедливості. Ми сподіваємось, що ваші знання пронесемо крізь усе своє життя. Вони ніколи не зів’януть в наших душах.

Немає коментарів:

Дописати коментар