Сторінки

20120524

           16 травня цього року відбулась чергова зустріч батьківського клубу Діалог, який успішно діє при Луцькому НРЦ. Клуб відвідують батьки дітей із особливими потребами, що перебувають на індивідуальній формі навчання.
Зустріч стала по-справжньому теплою і затишною. Навіть негода за вікном не зіпсувала атмосфери родинного затишку. Зазвичай вечори проходять у теплій дружній, неформальній атмосфері. Тут кожен дарує іншим те, чому навчився сам та вчиться у ближнього, бо зрозумів, що народження їх дитини, це не кінець усього, а насправді лише початок нової дороги…
Травневий діалог присвятили Дню Матері. Мами із задоволенням слухали про досягнення своїх діточок, захоплено роздивлялися роботи дітей індивідуальної форми навчання, які були представлені на виставці. Гарного настрою додав святковий концерт, підготовлений учнями НРЦ. З великим інтересом присутні слухали виступ Костюка С, учня 6 класу, який читав власні поетичні мініатюри, присвячені матусі. Про свій досвід виховання дитини із особливими потребами розповіли мами, присутні на зустрічі.
Батькам було презентовано збірку Костюка С З миттєвостей складається життя. Однокласники юного митця зробили справжній сюрприз. Вони разом із класним керівником Самсоновою Т.В подарували хлопчику книжку Хоку для друга, на створення якої їх надихнуло захоплення товариша.
Вчителі творчої групи, які готують такі зустрічі, роблять те, що підказує їм серце, створюючи свято для себе й ближніх, даруючи їм радість та милосердя.
Теплі відгуки батьків в черговий раз довели, що у клубу Діалог велике майбутнє. А попереду безліч планів та нових ідей.


Немає коментарів:

Дописати коментар