Сторінки

20231208

 День народження школи – незвичайний день, це свято домівки поколінь. Одні навчали, інші навчались. Школа – це не тільки стіни, насамперед, це – дух, пам’ять, традиції, наступність поколінь.

Ми вдячні нашим учням за їхню працю, за усмішки, за політ думок і почуттів, за те, що разом з ними щомиті ми відкриваємо щось нове в собі й у житті. У кожній нашій дитині світить сонце, вони всі в нас – талановиті, сміливі, добрі, демократичні й розкуті. Це діти ХХІ-го сторіччя. 

Школа - це ті педагоги, які щодня переступають поріг, сіючи зерна доброго, розумного, вічного, й ті, яких вже немає сьогодні, але завжди живуть вони в пам’яті учнів та колег, і вчителі-пенсіонери, для яких найвища нагорода в житті – успіхи колишніх вихованців, їхні щирі слова подяки. Праця кожного з них – це золоті сторінки історії школи. 

Школа. Наша школа. Яка вона?

У ній постійний педагогічний колектив, отже - терпляча!

Тут багато усміхнених обличь, отже - щаслива!

Тут завжди раді своїм випускникам, отже - гостинна!

Тут завжди готові допомогти кожному учню, отже - добра!

Сюди колишні учні приводять своїх дітей, отже - найкраща!

Ось така вона, наша школа!

В Луцькому НРЦ відбувся концерт дитячих художніх колективів з нагоди 20-річчя школи. Учасники гуртків продемонстрували присутнім свої таланти та уміння з хореографії, вокально-хорового мистецтва та гри на музичних інструментах. 

6 грудня українці відзначають важливе державне свято – День Збройних Сил України. Українські військові – це справжня армія незламних та нескорених бійців, патріотів, які вже котрий рік в умовах війни демонструють мужність, звитягу, силу духу, волю та неабияке бажання перемогти ворога.

Частина художніх номерів концерту була присвячена нашим мужнім захисникам.

Ми дякуємо Вам, Захисники,

За те, що край наш ви бороните щосили,

Що голови в покорі не схилили,

Йдете  у бій, як справжні козаки.




Немає коментарів:

Дописати коментар