Сторінки

20230509

Тиждень педагогічної майстерності корекційних педагогів

    Згідно плану роботи школи на 2022/2023н.р. у ЛНРЦ проходив методичний тиждень педагогічної майстерності корекційних педагогів на тему «Розвиток творчості вчителя – основа розвитку компетентності здобувача освіти». Проведенню тижня передувала певна робота. На засіданні методичного обєднання був розроблений план проведення тижня, призначені відповідальні за проведення даних заходів та відкритих уроків в рамках зазначеної теми. Заступником директора з навчально-виховної роботи Огородник І.І. були проведені методичні консультації для організації запланованих заходів, були надані методичні рекомендації для успішного проведення відкритих заходів.

         Всі методичні заходи, заплановані в рамках тижня, були проведені.

Основною метою методичного тижня була демонстрація професійних досягнень корекційних педагогів та психологічної служби через основні види освітньої діяльності. Педагогами були проведені відкриті уроки та заходи. В усіх учасників методичного тижня заходи пройшли на належному методичному рівні, у кожного з них можна виділити найбільш цінне : правильний вибір форм, методів і прийомів навчання, використання новітніх інформаційних технологій в поєднанні з традиційними, які стимулювали активність та пізнавальний інтерес учнів до навчання.

          Під час проведення тижня вчителі демонстрували свою майстерність.

       Творчим підходом відзначалися асистенти вчителів Прокопенко Н.В.,

Полотило О.В.,Табак І.С., Нинюк К.М. ними було проведено цікаве корекційне заняття «У наших писанках Великдень дзвоном трепетним луна».

 Іващик О.Д. з педагогами провів тренінг-педагогічний релакс «Країна відпочинку, країна мрій».                                                 

Психологом школи Костючик Н.С. спільно з учнями та педагогами була проведена акція «Від серця до серця»., патріотична аплікація,просвітницько-профорієнтаційний діалог «Твій вибір».          

Бохонська О.Ю.цікаво і змістовно провела терапевтичне заняття «Розвиваємо казкою».                                                                         

Логопеди спільно з дефектологом поділилися досвідом своєї роботи і провели показове заняття –квест «Весна і мама дуже схожі».                 Молодий логопед Федчик О.С. провела заняття на тему: «Свійські тварини».

 


































Немає коментарів:

Дописати коментар