Сторінки

20230501

Тиждень безпеки дитини та День ЦЗ

 З метою поліпшення якості навчально-виховного процесу з дітьми з питань особистої безпеки та захисту життя в надзвичайних ситуаціях у Луцькому НРЦ  проведено Тиждень безпеки дитини та День ЦЗ.

Учні протягом тижня розширили та закріпили знання в області дорожнього руху, пожежної безпеки, спілкування з незнайомцями, правилах поведінки в природі і під час нестандартних ситуацій, при виявленні незнайомих предметів, про радіаційну безпеку і захист населення у разі виникнення надзвичайних ситуацій та інше.

Протягом тижня класоводами та класними керівниками проведені виховні години з питань БЖ під час воєнних дій, відпрацьовані вміння користуватися ватно-марлевими пов’язками.

У День Цивільного захисту проведено спеціалізоване теоретико-практичне заняття з БЖ за участі інспекторів ДСНС з правильного використання засобів пожежогасіння. Велику цікавість в учнів викликала пожежна машина, яка приїхала прямо на подвір’я школи. Кожен бажаючий міг приміряти елементи спеціалізованого рятувального костюма та відчути себе рятувальником.

Також учні поглибили знання про безпеку харчування на виховній годині, яку провели вчитель основ здоров’я Савош Р.М. та педагог-організатор Кисіль Ю.В.

      Крім того, бібліотекар Данильчук Т.В. підготувала для здобувачів освіти цікаву та пізнавальну виставку на тему «Основи безпеки життєдіяльності», де учні мали нагоду познайомитися з новинками літератури на дану тему.



Немає коментарів:

Дописати коментар