Сторінки

20221026

Урок-подорож: «Живи і міцній, моя Україно!»

Шкільна бібліотека Луцького НРЦ долучилася до Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек під гаслом: «В нас єдина мета – Україна свята, нездоланна ніким і ніколи!»

21.10.22 р. бібліотекар Данильчук Т.В. провела  урок-подорож: «Живи і міцній, моя Україно!» для учнів 6-А класу (кл. керівник Стрільчук Г.В., вихователь Ващук К.М.) Діти із великим задоволенням розгадували загадки та ребуси про міста України, натхненно працювали над патріотичними розмальовками: "Пес Патрон", "Бойові гуси", "Ні! Війні!", "Миру Україні!" та ні. (які будуть передані мужнім захисникам ЗСУ). Учні озвучили свої палкі мрії та побажання Україні, в яких прозвучали слова: "Мир. Перемога. Відбудова. Відродження. Розквіт..." А також взяли участь у створенні шкільного музичного відеокліпу на пісню Тіни Кароль: "Україна - це ти".   Під час творчого заходу в шкільній бібліотеці панувала  піднесена, чуттєва, дружня атмосфера... 

 «Вдихнути в юну істоту душу громадянина – це значить передати не тільки радість, захоплення, гордість за все те, що становлять наші святині, а й сердечний біль, тривогу, турботу за долю цих святинь – свободу і незалежність, честь і велич, багатство і славу нашої улюбленої Вітчизни». (В. О. Сухомлинський).





Немає коментарів:

Дописати коментар