Сторінки

20221021

 

Слава незламним захисникам!

 

Складною і бурхливою була твоя доля, рідна земле! Топталися по тобі орди чужинців, ворожі пазурі роздирали твоє тіло. Дітей твоїх вели загарбники у неволю. Над тобою свистіли гостродзьобі стріли, чорною смертю дихали жерла гармат, шугали ненависні залізні круки, вирували нескінченні битви за твою честь і свободу.

14 жовтня українці святкують День захисників та захисниць України – свято звитяги українського лицарства, а також день пам’яті та шани всіх, хто впродовж століть боровся за державний суверенітет України. Також цього дня відзначаються День святої Покрови Пресвятої Богородиці; День Українського козацтва та річницю створення Української повстанської армії (УПА) - 1942 р.

З нагоди цих визначних свят у Луцькому НРЦ були проведені різноманітні виховні заходи: години спілкування, тематичні уроки, загальношкільні виховні заходи: для учнів 1-5 класів «Ми роду козацького діти», для учнів 6-10 класів «Слава незламним захисникам!»

Мільйони людей вірять, що небо нашої України-матері стане мирним, адже його оберігають славні воїни, їм довіряють найдорожче, найсвітліше – оберігати мир! Ми повинні розуміти, як важко нашим воїнам знаходитися далеко від своїх родин і друзів, як важко кожного дня переживати смертельні ризики та втрати побратимів. Ми повинні показувати нашим ЗАХИСНИКАМ нашу підтримку, повагу, віру.

 


 

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар