Сторінки

20211124

День Гідності та Свободи

 

Як і багато інших важливих дат, цей день важко назвати святом. Для його відзначення мало підходить класичний урочистий захід з піснями й віршами, адже гідність і свобода потребують рефлексії та усвідомлення, а не лише декларування.

День Гідності та Свободи в школі відзначили заходами, що нагадали про події, які назавжди залишились в пам’яті українців. 21 листопада – день, коли в Україні почалися дві революції: Помаранчева (2004 р.) та Революція Гідності (2013 р.). У школі проведені такі заходи: години спілкування «Україна – це територія Гідності і Свободи», випуск стіннівок, перегляд документальних фільмів.

Дуже цікаву та змістовну виховну годину у 6-А класі провела класний керівник Янчук Т.В. Учні з’ясували, що ж означає слово «гідність» та наскільки ця риса важлива для кожної людини. На захід був запрошений учасник двох Майданів, учитель початкових класів нашої школи Форманюк С.М., який розповів про події того часу.

 Відзначаючи День Гідності та Свободи, ми сповнені гордістю за наших співвітчизників, які понад усе цінують свободу і гідність та продовжують боронити незалежність України від зовнішньої агресії. 























Немає коментарів:

Дописати коментар