Сторінки

20211119

Тиждень початкових класів

 

       Навчання у школі - це не просто уроки. Це цікаві, веселі, змістовні заняття, що перетворюють освітній процес на школу радості. Саме цієї мети прагнуть досягнути вчителі початкових класів Луцького навчально-реабілітаційного центру.

        З 15 по 19 листопада 2021 року у стінах навчального закладу пройшов тиждень вчителів  початкових класів. Це один з методів представлення творчої професійної майстерності вчителя, а також можливість обміну досвідом педагогічної діяльності.

       Тиждень відкрили учні 2 - Г класу ( Класовод Приснюк О.І., вихователь Каленюк Л.В.).  На інтерактивному занятті "Рухливі вправи та розвивальні ігри в освітньому середовищі" учні показали, що навчальний процес із використанням сучасних і класичних ігрових технологій є пізнавальним, заохочує до навчання, викликає бажання вчитися.





       Учні 4 - А класу запросили на урок української мови. Тема "Навчаюся утворювати нові слова і форми слів за допомогою префіксів". Класовод Кліщук О.О. намагалася розкрити багатство рідної мови, прищепити своїм вихованцям бажання вивчати і пропагувати українське слово.






       Провели золоту осінь учні 2 - А класу на виховному заході "Осіння карусель" (Класовод Супрун О.П.). Учні показали свої таланти у декламуванні віршів, іграх, танцювальних замальовках і продемонстрували знання про осінь, як природне явище.






       Новим предметом у початкових класах є навчальна галузь "Я досліджую світ". Саме на такому уроці учні 4 - Г класу   вирушили у подорож по рідній синьоокій Волині (класовод Цивінська Л.Л.). Тема уроку "Досліджуємо Волинь. Інтерактивна подорож на Світязь".






    Відкриті заходи, які показала початкова ланка навчання, дали змогу обмінятися досвідом роботи, продемонстрували великий творчий потенціал вчителів.

Немає коментарів:

Дописати коментар