Сторінки

20180417

Міжнародна співпраця

12 квітня в Луцькому навчально-реабілітаційному центрі відбулося екологічне свято «Збережемо природу рідної Землі!».
На захід завітали також і поважні гості з Республіки Польща, котрі прибули до Луцька в рамках міжнародного проекту «Рятуємо по-європейськи», організаторами якого є медичні і пожежні рятувальники м. Бартошице Республіки Польща, а також управління освіти та охорони здоров’я Луцької міської ради.
На святі у особливих діток були присутні особи, які беруть участь у реалізації проекту і підтримують проект: Войцех Прокоцький – Директор проекту, Староста Бартошицького повіту;  Вячеслав Богданович – Голова Ради Барошицького повіту; Кшиштов Карулевський – Куратор районного управління освіти; Анджей Хархай – Комендант Державної пожежної служби; Збігнєв Пампух – Керівник лісового господарства в Бартошицах, Державні ліси; Збігнєв Петшак – координатор проекту, директор КШП №2; Марек Лідзінскі – директор школи для дітей з особливими потребами імені Кавалерів Мальтанських в м. Бартошице.
На початку дійства директор школи Л.І.Волинець представила присутнім поважних гостей, а Староста Бартошицького повіту Войцех Прокоцький та директор школи для дітей з особливими потребами імені Кавалерів Мальтанських в м. Бартошице Марек Лідзінскі подарували учням НРЦ невеличкі подарунки.
Закордонні гості були приємно вражені виступом дітей - учасників гуртків художньої самодіяльності, а також номером від ГО «Спілка батьків інвалідів з розладами аутичного спектру "Янголята".
По закінченню заходу дирекцією НРЦ та польськими колегами було обговорено перспективний план подальшої співпраці.


























Немає коментарів:

Дописати коментар