Сторінки

20170427

Тиждень музики, трудового навчання та образотворчого мистецтва

З 17 по 21 квітня у школі проходив Тиждень музики, образотворчого мистецтва та трудового навчання.
Учитель трудового навчання Будцев Леонід Євгенович показав урок в 6-А класі на тему «Проектування та виготовлення виробів», метою якого було засвоєння знань про етапи проектування, ескіз, технічний опис, макет, креслення, шаблони, формування умінь застосовувати метод фантазування, виконувати ескізи, конструювання.





На уроці трудового навчання в 7-Б класі з технології вишивання мережки «перевитий стовпчик» Шугалова Валентина Володимирівна ознайомила дівчат з технологією виконання мережок, вчила їх виконувати мережку «перевитий стовпчик». Дана тема дає змогу виховувати в учнів естетичні смаки, повагу до традицій українського народу.








Цікавим та змістовним був урок у 8-Б класі на тему «Пісенність та мелодизм у поезії Т. Г. Шевченка», який провів молодий вчитель музичного мистецтва П’явка Михайло Миколайович.
Учні розучували на уроці пісню «На розпутті кобзар сидить» на слова Тараса Шевченка. Ще слухали пісню «Бандуристе, орле сизий» у виконанні вчителя музики, «Заповіт» Т. Г. Шевченка у виконанні хорового колективу та у сучасній обробці, вчилися робити аналіз музичних творів.







Немає коментарів:

Дописати коментар