Сторінки

20160330

Вперше на олімпіаду

29 березня в Луцькому НВК «Гімназія №14 імені Василя Сухомлинського» відбулась олімпіада «Юних інформатиків», в якій вперше брали участь учні нашого центру.
Луцький навчально-реабілітаційний центр представляв учень 4-Б класу Парасюк Юра. Хлопчик дуже старанний та здібний і, не зважаючи на вроджені вади зору, поборовся за звання кращого ІТ-шника серед четвертокласників міста Луцька.
І хоча І-ше  місце Юра не здобув, був нагороджений дипломом  «За жагу до знань»  та грошовим сертифікатом на суму 100 гривень від спонсорів олімпіади – благодійного фонду Миколи  Яручика  та депутата Луцької міської ради Євгена Ткачука.

Хочемо подякувати методисту міського управління освіти Фроловій Тетяні Геннадіївні за організацію олімпіади, директору гімназії №14 Кардаш Марії Миколаївні за допомогу в організації та проведенні, спонсорам за матеріальну допомогу. А особлива подяка за те, що залучаєте наших діток з особливими потребами до активного соціального життя, допомагаєте інтегрувати їх в суспільство, що на сьогоднішній день є одним з найважливіших наших завдань.





Немає коментарів:

Дописати коментар