Сторінки

20160421

Участь у чемпіонаті України з тхеквондо

З 14 по 17 квітня у місті Харкові проходив чемпіонат України з дефтхеквондо – ВТФ та чемпіонат України з тхеквондо – ВТФ пумсе.
На чемпіонаті України серед дефів (глухих) команда Волинської області виборола 4 медалі. Наш учень, Рожко Михайло, завоював 1 місце в традиційному пумсе (особисті змагання) та 1 місце в керугі (поєдинках)  до 68 кг.
На чемпіонаті України з тхеквондо - ВТФ пумсе команда привезла 4 бронзові медалі.  Мицюк Ярослав  тренер викладач спортивного клубу тхеквондо – ВТФ «Білий лев», вчитель фізичної культури Луцького навчально-реабілітаційного центру виборов 3 місце в розділі традиційне пумсе (особисті змагання) серед чоловіків до 40 років. Мицюк Оксана тренер викладач спортивного клубу тхеквондо–ВТФ «Білий лев», вчитель ритміки Луцького навчально-реабілітаційного центру посіла  3 місце в розділі традиційне пумсе (особисті змагання) серед жінок до 40 років. Також Мицюк Ярослав та Мицюк Оксана завоювали бронзу в   розділі традиційне пумсе (парні змагання) 31рік та старші, дебютувавши в парному виступі на чемпіонаті України з тхеквондо-ВТФ.










Немає коментарів:

Дописати коментар