Сторінки

20230424

Твій вибір

 

Інклюзивна кав’ярня «Старе місто» гостинно зустріла старшокласників Луцького навчально-реабілітаційного центру для проведення просвітницько-профорієнтаційного діалогу «Твій вибір».

На профорієнтаційному заході учні ознайомилися з актуальними професіями на ринку праці, формулою вибору професій, типами професій,  з інформацією про заклади професійної освіти, та шляхами здобуття професій.

 Особливо, трепетним і щирим було спілкування з Ларисою Новосад (мамою дитини з ООП), заступником голови ГО «Батьків дітей з синдромом Дауна та іншими порушеннями розвитку», співвласницею кав’ярні «Старе місто», яка наголосила, що діти з ООП заслуговують на те, щоб дорослі: батьки та наставники відкрили для дітей двері в щасливий навколишній, професійний світ, прийняли їх індивідуальності та неповторності, допомогли їм повноцінно та гідного жити в суспільстві реалізовувати свої можливості та удосконалюватися у розвитку. Закликали батьків повірити в свою дитину і дати їм шанс бути успішними.

Викладачі Волинського фахового коледжу Національного університету харчових технологій, закладу передвищої освіти, ознайомили старшокласників з актуальними освітньо-професійними програмами коледжу, з переліком спеціальностей та професій. Вказали на актуальність професій, які здобувають студенти закладу, а серед них і успішні студенти-випускники Луцького НРЦ, зокрема Важатко Оленка, яка поділилася своїми здобутками у навчанні.

Дружня атмосфера спілкування, позитивні емоції, смачні еклери та кава від сонячного баристи Андрія Мельника відкривають двері для дітей з особливими освітніми потребами в світ професійного успіху.

Зі словами щирої подяки учні, вчителі, батьки Луцького НРЦ.















Немає коментарів:

Дописати коментар