Сторінки

20230418

 Серед традиційних свят в українській культурі є свято Великодня. Воно вважається найсвітлішим, найважливішим святом весни й пов’язують його з Воскресінням Христовим, яке розкриває радість перемоги Божого Сина над смертю й вічним забуттям. У Воскресінні християни вбачають підтвердження життя після смерті, що і є основним змістом святкування. Українці ретельно готуються до цього дня. Великодень нині символізує загальне відродження й оновлення.

З цієї нагоди в нашому НРЦ відбувся захід, де учні 5-10 класів дізнались історію походження цього свята, давні традиції і звичаї нашого народу, які передаються від покоління до покоління, пограли Великодню вікторину і, звичайно, написали Великоднє привітання для наших Збройних сил, завдяки яким ми можемо відзначати свято в найкращому місці на землі - вдома, в Україні.

Вітаємо Вас з найголовнішим православним святом - Світлим Христовим Воскресінням! Нехай Господь оберігає, очищає і просвітлює ваші душі, а радість, любов і доброта будуть вашими вірними супутниками на життєвому шляху!



Немає коментарів:

Дописати коментар