Сторінки

20230317

Тиждень вчителів оздоровчо-естетичного циклу

         З 13.03 по 17.03.2023 року у Луцькому НРЦ проходив тиждень творчих надбань вчителів методоб’єднання оздоровчо-естетичного циклу. 

    В рамках тижня вчителі технологій Будцев Л.Є., Іващик О.Д., Савош Р.М., Шугалова В.В. провели майстер-клас з виготовлення янгола-оберега для воїнів ЗСУ, на якому учнів 6-7 класів вчилися виготовляти янгола-охоронця на основі ляльки-мотанки з ниток та фетру, а також ознайомились з окопною свічкою. З допомогою волонтерів янголи незабаром "полетять" на фронт до наших воїнів. На таких заходах виховується шанобливе ставлення до захисників рідної країни, формується духовно збагачена особистість.   




    

    Вчителька лікувальної фізичної культури Бойко Ольга Петрівна провела для учнів 7-А класу інтерактивний урок-подорож «Корекційні вправи для лікування та профілактики плоскостопості». Діти активно працювали під музичний супровід з використанням сюжетних ігор. На занятті використовувалось спортивне масажне спецобладнання, яке вдосконалює не тільки фізичне здоров’я школярів, але й сприяє психологічному благополуччю.  



    Вчителі фізичної культури Гаврилюк Т.М., Довганюк Л.М. провели спортивні змагання «Разом – ми сильні, разом – ми переможемо» серед учнів 4, 7 класів. За допомогою спортивних естафет, конкурсів, змагальних навантажень діти продемонстрували силові та вольові якості, рівень фізичної підготовленості. Такі ігри сприяють емоційному здоров’ю учнів, виховують почуття дружби, прищеплюють прагнення до занять фізкультурою.  



         Атмосферу свята в змаганнях створила група підтримки із танцювальним номером «Черлідинг» під керівництвом вчительки ритміки Шевчук Л.В.  


Вчителька образотворчого мистецтва Мурашова Ю.В. провела практичне заняття з учнями 6-7 класів з виготовлення патріотичних сувенірів для захисників. Діти долучились до чарівного світу українського народного розпису, розмальовуючи дерев’яні заготовки у формі серця. Такий сувенір – це найкраща підтримка воїнів на передовій.



Вчитель фізкультури Мицюк Я.О. та лікувальної фізичної культури Миронюк Л.С. провели для учнів 5-6 класів «Богатирські ігри». Діти виконували різноманітні силові вправи, які є основою фізичної підготовки. Такі змагання не тільки добре впливають на здоров’я, а й сприяють формуванню правильних моральних цінностей.  



Активну участь у творчому звіті дитячої художньої самодіяльності школи, який відбувся 8 березня, взяли вчитель музичного мистецтва П’явка М.М. та викладач ритміки Шевчук Л.В.



В рамках заходу було організовано виставку декоративно-прикладного мистецтва, на якій вчителі технологій Іващик О.Д. та Шугалова В.В. презентували дитячі роботи.  




Немає коментарів:

Дописати коментар