Сторінки

20230309

 В Україні сприйняття 8 березня змінюється – особливо під час війни, коли жінки захищають нашу державу на рівні з чоловіками. 

8 березня – не про квіти, весну й вроду. Це день наших справжніх героїнь. Жінки України роблять все що можуть, щоб зупинити війну. Вони воюють і волонтерять, на фронті і в тилу. Народжують дітей у підвалах. Закликають до відповідальності світових лідерів. Залучають світову спільноту. Допомагають. Рятують життя. Зберігають спокій.  Навіть на кухнях жінки рятують Україну. На кухнях, де годують військових і готують бандерівські смузі. Жінки надихають на боротьбу за Україну весь світ. І це натхнення – вбивча сила!

8 березня  у стінах Луцького НРЦ відбувся звітний концерт гуртків художньої самодіяльності "Жінки з жовто-блакитним серцем".

У програмі концерту були представлені різні музичні жанри. Учні виконували яскраві та емоційні композиції, підкреслюючи свої таланти та вміння.

Концерт став чудовою нагодою для школярів проявити себе. 

Крім того, присутні почули багато  розповідей про українських берегинь, захисниць, які боронять від ворога рідну землю нарівні з чоловіками, їхні подвиги.

У рамках виставки декоративно-ужиткового мистецтва було представлено  роботи в різних техніках та жанрах. Вчителі, батьки та вихованці центру мали змогу насолодитися красою вишиванок, витинанок, виробів з дерева, паперу та інших матеріалів.

Організатори й учасники цього святкового дійства показали високий рівень мистецької майстерності.

Звіт гуртків художньої самодіяльності та виставка декоративно-ужиткового мистецтва стали не тільки важливим культурним заходом для школи, а й свідченням того, що  творчість є невичерпними джерелом краси та задоволення.




Немає коментарів:

Дописати коментар