Сторінки

20230221

Тиждень вчителів початкових класів

 Найважливішим явищем в школі,

самим повчальним предметом,  самим

живим прикладом  для учня є сам вчитель.

А.Дистервег

         З 06 по 17 січня 2023 року у навчальному закладі пройшов тиждень вчителів початкових класів. Це один з методів представлення творчої професійної майстерності вчителя, а також можливість обміну досвідом педагогічної діяльності.

     Творчий тиждень відкрили класоводи 2-4 класів Приснюк О.І., Макаренкова Л.М., Величко О.М., Кисленко Л.А., Супрун О.П., Крижановська Л.М. Вони представили навчально-розважальний захід: брейн-ринг для учнів початкових класів "Якісні знання кожного дня". Серед учасників освітнього процесу було створено три команди. Команда других класів  - "Везунчики", команда третіх класів - "Чомучки" та команда четвертих класів -  "Знайки". Дійство було насичене цікавими, навчальними завданнями, вікторинами, конкурсами.  Усе доповнили веселі руханки під музичний супровід. Особливо активною була команда вболівальників, до якої долучилися і наймолодші першокласники. По завершенню учням - учасникам ігрових команд, було вручено медалі знавців, а вболівальники отримали яскраві смайлики за активну участь і підтримку команд.

 На відкритому занятті соціально-побутового орієнтування, яке провела вчитель початкових класів Остапюк Н.В., учні набули практичних навичок щодо особистої гігієни. Спробували себе у ролі перукарів, а також вчилися моделювати зачіски. 

Крім того, свої творчі надбання продемонстрували і вчителі початкових класів індивідуальної форми навчання. Левкова Л.О. та Нинюк А.А. разом з учнями 4 - А класу провели виховний захід  на тему "Весна іде, красу несе". Гурняк І.А. та Власюк О.О. у 3 - А класі провели інтегроване заняття на тему "Генетичний код нації".  

           Відкриті заходи, які показала початкова ланка навчання, продемонстрували великий творчий потенціал вчителів.















Немає коментарів:

Дописати коментар