Сторінки

20211013

Святкові заходи в НРЦ

 

12-13 жовтня в Луцькому НРЦ пройшли заходи з нагоди відзначення свята Дня захисників та захисниць України та Дня Українського козацтва.

Для учнів початкових класів було проведено виховну годину «Ми маленькі козачата». Діти дізналися багато цікавого про історію виникнення козацтва, козацькі звичаї, традиції та побут. Взяли активну участь у різноманітних конкурсах та вікторинах.


















Для учнів 6-8 класів було організовано свято «Ми роду козацького діти, землі української цвіт…». Учасники свята були поділені на козацькі курені, представили свою назву, гасло, заспівали козацьку пісню та позмагалися у різноманітних конкурсах. Свято пройшло цікаво та весело.

























Учні 9-10 класів взяли участь у виховному заході «Слава незламним захисникам!» Старшокласники дізналися про традицію святкування Покрови Пресвятої Богородиці, святкування Дня українського козацтва, відзначення річниці створення УПА, офіційне встановлення свята Дня захисників та захисниць України, переглянули відео про мужніх чоловіків та жінок – сучасних захисників нашої держави, вшанували хвилиною мовчання пам’ять про загиблих героїв.









Немає коментарів:

Дописати коментар