Сторінки

20211023

Тиждень зарубіжної літератури та англійської мови

     З 18 по 22 жовтня 2021 року в Луцькому НРЦ проходив Тиждень зарубіжної літератури та англійсько\ мови. Метою Тижня було не тільки закріплення та збагачення знань, набутих у процесі навчання, а й розширення загальноосвітнього кругозору учнів, вироблення в них вмінь і навичок самоосвіти, виявлення і розвиток індивідуальних творчих здібностей та нахилів.

    Розпочався Тиждень з цікавої та пізнавальної виставки книжок зарубіжних письменників, яку підготувала шкільний бібліотекар Данильчук Т.В.


    У середу, 26 жовтня, вчителями Самсоновою Т.В. та Савош Р.М. було проведено літературне змагання «Казковий експрес».  Дві команди з 5-А класу «Всезнайки» і «Казконавці» зустрілися у розважальній грі-битві, де продемонстрували свої знання з теми «Казки народів світу». Діти проявили активність та фантазію, творчість та уяву, показали, що можуть впоратися з будь-якими найскладнішими завданнями. А учні 5-Г класу чудово показали свої уміння танцювати під час Музичної паузи.  





    У п’ятницю, 22.10.2021 р., вчителі англійської мови Горбачова Н.А. і Шкамарда О.Я. провели виховний захід «Збережемо довкілля», в якому приймали участь учні 6-А, 7-А та 10-Б класів. Під час заходу обговорили проблеми довкілля і можливості їх вирішення. Учні мали змогу не тільки подивитися навчальні відеоролики, але й показали свої знання лексики теми «Довкілля». Цей захід сприяв розвитку творчих здібностей та пізнавальних інтересів учнів та довів, що наші діти люблять і хочуть вивчати англійську мову. 



       Всі заходи були надзвичайно цікавими, насичені активною працею і добрим позитивним настроєм.

         Завдяки таким заходам школярі починають краще готуватися до уроків, більше, і головне, якісніше читати. А вчителі відчувають радість творчості, професійного зростання й духовної реалізації. 

Немає коментарів:

Дописати коментар