Сторінки

20210322

Тиждень природничих дисциплін

 

З 15 по 19 березня у Луцькому НРЦ пройшов тиждень природничих наук. Мета тижня: формування екологічної грамотності, дбайливого ставлення та охорони навколишнього середовища, формування навичок здорового способу життя, поглиблення знань з наук освітньої галузі «Природознавство».

Тематичний тиждень природничих наук розпочався позакласним заходом «Пташок викликаємо до рідного краю» для учнів 5-7 класів, який провела учитель географії, біології та природознавства Демчук Світлана Миколаївна.

Школярі здійснили подорож до Пташиної країни, а зупинки, які вони відвідали стали для них станціями нових знань та розваг: «Поетична», «Загадкова», «Ігрова», «Правдива», «Пізнавальна», «Танцювальна», «Співоча», «Фольклорна». Наприкінці свята дівчатка-вихованці хореографічної студії «Медея» виконали давній український танець-гаївку «Подоляночка».










Захоплюючу та цікаву подорож країною природничих наук здійснили учні 9-10 класів на інтегрованому уроці під назвою «Хіміко-географічний калейдоскоп». Завданнями уроку було збуджувати допитливiсть, зародити іскру iнтересу до того чи iншого об’єкта, повiдомляти про новини, незвичайнi, рiдкіснi явища та подiї, маловiдомi факти й вiдкриття, спонукати дiтей більше довiдатися про них. Вибрана форма дала змогу педагогам Кажан Людмилі Миколаївні та Ройко Наталії Іванівні зацiкавити учнів. Урок супроводжувався великою кількістю ілюстрованого матеріалу, поданого в мультимедійній презентації: малюнки, фотографії, відео. Школярі розгадували ребуси, загадки, проводили хімічні досліди, працювали з атласами.










Немає коментарів:

Дописати коментар