Сторінки

20201120

Тиждень початкових класів

 

Найважливішим явищем в школі,

самим повчальним предметом,  самим

живим прикладом  для учня є сам вчитель.

 А.Дистервег

 

         З 16 по20 листопада 2020 року у навчальному закладі пройшов тиждень вчителів початкових класів. Це один з методів представлення творчої професійної майстерності вчителя, а також можливість обміну досвідом педагогічної діяльності.

       Тиждень початкової школи відкрили  вчителі педагогічного патронажу. Вони продемонстрували власні напрацювання у роботі з учнями індивідуальної форми навчання. Левкова Л.О. провела урок-дослідження з предмету "Я досліджую світ"  на тему "Повітря та його властивості". Гурняк І.А. на уроці української мови вдосконалювала знання про рідну мову на тему "Іменник як частина мови. Повторення вивченого про іменник в попередньому класі".







      Учні 3 - Г класу із задоволенням вчаться з використанням сюжетно-рольових ігор. Це вони продемонстрували на уроці математики на тему "Узагальнення знань  з теми "Нумерація чисел в межах 20"  з використанням сюжетно-рольової гри. Розпізнавання геометричних фігур" /класовод Цивінська Л.Л./.




      Про те, як  дружать з математикою і вже вміють розв'язувати рівняння, показали учні 3 - А класу на уроці математики, тема якого «Розв'язуємо прості рівняння» /класовод Кліщук О.О./.




      Цікавими і творчими  були уроки трудового навчання у 2-гих класах. Учні 2 - Г класу створювали аплікацію  "Грибочок-боровичок" з використаних ниток /класовод Вавренчук О.М./. А учні 2 - А класу люблять працювати з папером. Вони виконали аплікацію на тему "Дари осені" /класовод Макаренкова Л.М./.







       Нестандартні форми роботи з  учнями  продемонструвала  класовод 4 - А класу Остапюк Н.В. на інтегрованому занятті "Сплетемо віночок зі знань".





      Запрошує на майстер-клас з народознавчої тематики "Зима щедра святами"  і вчитель педагогічного патронажу Величко О.М. 



Побували у чарівному лісі на казковому уроці математики у вчителя початкових класів Крижанівської Л.М.




            Відкриті заходи, які показала початкова ланка навчання, продемонстрували великий творчий потенціал вчителів.

Немає коментарів:

Дописати коментар