Сторінки

20171121

Тиждень початкових класів

                                  
                                    Перший учитель… У кожної людини він, - як початок
                                шляху,    як   перший   відбиток   у   дитячій   душі.
                                    Нехай  час  обдарує  тебе  іншими,  більш цікавими і
                                значнішими  вчителями,  але  він  назавжди  лишиться
                                тим  маленьким  далеким вогником, що посвітив тобі
                                на  початку  шляху.
                                                                                                        С. П. Титов 

         З 13 по 17 листопада 2017 року у навчальному закладі пройшов тиждень вчителів початкових класів. Представлені педагогами заходи були цікавими і різноманітними, адже головною метою творчого тижня було показати якомога ширший спектр заходів, які максимально розкрили б навчально-виховний процес школи І ступеня.
       Тиждень початкової школи відкрив 2 - Г клас /класовод Приснюк О.І./ виховною годиною на тему «Знайомство зі світом професій», де учні глибше знайомилися з професіями, які в майбутньому можуть обрати для себе, а також показали власні знання з цієї теми.


      Про те як засвоїли і вміють практично використовувати правила для учнів, показали учні 3 – Б класу на уроці з курсу «Я у світі» на тему «Основні права і обовязки учнів» /класовод  Вавренчук О.М./.


      З творами українських поетів про рідний край знайомила своїх вихованців, учнів 4 – А класу,  Кліщук О.О. на уроці літературного читання на тему «Як не любить той край…».


      Супрун О.П. на уроці української мови на тему  «Тренувальні вправи у написанні, звуко-буквенному аналізі слів з мякими приголосними звуками» вчила своїх учнів 2 – А класу правилам граматики та практичному їх застосуванню при виконанні мовних завдань.


      Зачерпнули нових знань та вражень з джерела народної творчості учні 3 – А класу на уроці літературного читання на тему «Українська народна казка «Кривенька качечка» /класовод Макаренкова Л.М./.


      Цивінська Л.Л. у 4 – Б класі провела урок позакласного читання у формі музично-літературного ранку на тему «В гостях у Олександра Олеся». Учні не лише демонстрували глибокі знання життєвого та творчого шляху поета, декламували його вірші, розігрували сценки за творами автора, а й отримали багато позитивних емоцій, показали свої творчі задатки.



      Бохонська О.Ю. на уроці соціально-побутового орієнтування на тему «Основні види застібок на одязі. Застібання одягу» вчила учнів 2 – Г класу на тренажерах практично користуватися застібками різних видів, які використовують для одягу, що є важливим елементом практичного застосування у  самообслуговуванні учнів.


      Цікаві і нестандартні форми роботи продемонстрували і вчителі індивідуальної форми навчання: Власюк О.О., урок природознавства на тему «Чому на Землі змінюються пори року»;  Гурняк І.А., урок української мови на тему «Іменники істоти та неістоти. Власні та загальні назви».; Левкова Л.О., урок природознавства на тему «Як людина пізнає світ. Органи чуття».





      Яскравим підсумком тижня вчителів початкових класів став  інтегрований урок соціально-побутового орієнтування а розвитку зв’язного мовлення на тему «Молоко та його родина», який провели вчителі індивідуальної форми навчання Карпюк Л.С. та Нинюк А.А.


      Відкриті заходи, які показала початкова ланка навчання, продемонстрували великий творчий потенціал вчителів школи І ступеня.


















































Немає коментарів:

Дописати коментар