Сторінки

20170210

Відриття сенсорної кімнати

9 лютого 2017 року в Луцькому навчально-реабілітаційному центрі відбулося відкриття сенсорної кімнати.
         Спонсорами облаштування даного приміщення є благодійний фонд Ігоря Палиці “Тільки разом”.
         Сенсорна кімната – це потужний інструмент для розширення і розвитку світогляду, сенсорного і пізнавального розвитку, проведення психологічних консультацій. Обстановка сенсорної кімнати сприяє нормалізації психічного стану у здорових та хворих людей.
         На відкритті були присутні секретар міської ради, в.о. міського голови Вусенко Ю.В., заступник начальника управління освіти Луцької міської ради Силка Т.О., завідувач Центру ППСР міського управління освіти Луцької міської ради Матвійчук О.С., завідувач міською ПМПК Танський О.О., представники фонду: Маховський О.Г. – заступник голови правління фонду; Жаріков О.М. – керівник офісів розвитку кварталу, депутати міської ради Смаль Б.А., Надточій А.В., батьки учнів НРЦ, педагоги.
         Вусенко Ю.В. висловила вдячність спонсорам за розуміння та підтримку даного навчального закладу.
         Маховський О.Г. відзначив, що приємно долучитися Фонду до розвитку дітей з особливими потребами, подякував педагогам, батькам за співпрацю.

         Директор НРЦ Волинець Л.І. вручила спонсорам Подяку від учнів, батьків та педагогів та відзначила, що підтримка Фонду І.Палиці “Тільки разом” є свідченням небайдужого ставлення та розуміння важливості виховання особливих дітей.















Немає коментарів:

Дописати коментар