Сторінки

20151208

Особлива дитина - особливий талант

4 грудня у Палаці культури м. Луцька відбувся захід «Особлива дитина – особливий талант», присвячений Міжнародному дню людей з інвалідністю. Організатор заходу – Волинська Єпархія УПЦ.
Театр «Забавляночка», що діє на базі Луцького НРЦ 7 років, презентував свою виставу «Скупа господиня», у якій взяли участь учні 1-Б та 10 класу: Харчук Анна, Демчук Анастасія, Фурсік Юрій.
         Актори, які намагалися у жартівливому стилі донести до глядачів прості життєві істини, отримали чи не найбільші аплодисменти від присутніх.
         Директор НРЦ Волинець Л.І. подякувала організаторам заходу, за запрошення театру «Забавляночка» до виступу і розповіла, що навчально-реабілітаційний центр постійно співпрацює з Волинською Єпархією УПЦ і отримує не лише духовну, але й матеріальну підтримку.
         Багато талановитих колективів виступило на сцені, для них – це справжнє свято, до якого вони ретельно готувалися. Голова інформаційно-просвітницького відділу протоієрей Валентин Марчук вручив подарунки усім учасникам заходу і зазначив: «Коли ми навчимося бачити людину, а не її інвалідність – всі зможуть досягти намічених цілей».






Немає коментарів:

Дописати коментар