Сторінки

20150206

Ділимося досвідом

  30 січня в Луцькому навчально-реабілітаційному центрі пройшов семінар заступників директорів ЗНЗ з дослідно-експериментальної роботи на тему: «Дослідно-експериментальна робота в системі функціонування спеціального навчального закладу».
      В заході взяли участь заступники директорів ЗНЗ міста, дирекція Луцького НРЦ, працівники управління освіти Луцької міської ради, науковці.
    З вступним словом до присутніх звернулися Силка Т.О., заступник начальника управління освіти Луцької міської ради, начальник відділу ДЗСПО та Лещенко З.Б., начальник відділу КМЗ управління освіти ЛМР.
  Учасники семінару ознайомилися з діяльністю Луцького НРЦ та особливостями впровадження експерименту в навчально-виховний процес.








         Під час практичної частини семінару присутні мали змогу відвідувати відкриті заняття: виховну годину в 2-А класі (вихователь Величко О.М.); урок СПО в 6-Б класі «Сервірування столу до сніданку» (вчитель Бохонська О.Ю.); «Спілкуємося та діємо» в 10 класі (класний керівник Ледньова М.Ю.) та взяти участь у тренінгу.






















         Під час підбиття підсумків семінару, учасники ділилися враженнями, висловлювали свої думки та побажання.
         А на завершення учні нашого навчального закладу підготували поетичну хвилинку, на якій декламували патріотичні вірші. 













     

Немає коментарів:

Дописати коментар