Сторінки

20131223

Повір у себе!

У рамках Всеукраїнської акції «Ти зможеш, якщо зміг я!» міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з Луцьким навчально-реабілітаційним центром в приміщенні спортивного залу організували і провели 5 грудня спортивно-масовий захід «Повір у себе» для дітей з особливими потребами.
 Програма заходу включала спортивні змагання та показові виступи юних спортсменів. У змаганнях брали участь учні  4-5 класів. Організатори змагань запропонували командам п’ять різнопланових естафет, які включали вправи з м’ячем, обручем, стрибками, влучанням в ціль та бігу.
 Прикрасою свята стали  показові виступи з художньої гімнастики у виконанні Богдани Редько, вихованки тренера з художньої гімнастики, Майстра спорту міжнародного класу Анни Войнаровської та виступ представників спортивного клубу з тхеквондо «Білий лев» під керівництвом тренера Ярослава Мицюка.
Дуже активно підтримували юних спортсменів вболівальники на чолі з вихователями і дирекцією закладу.
 Боротьба вирувала упродовж змагань. Всі учасники намагалися проявити якомога більше старання під час виконання естафет та цілеспрямованість до перемоги. Не все виходило з першого разу. Адже багато учнів ці випробування виконували вперше. Проте з завданнями, які їм  були запропоновані, вони впорались.     
 За підсумками всіх естафет перемогу святкували учні 5-А класу, друге місце виборов  5-Б клас, а  третє місце – 4-А клас.

 Всі учасники змагань були нагороджені подарунками, а призери – дипломами відповідних ступенів міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».













Немає коментарів:

Дописати коментар