Сторінки

20131223

Школа має талант

Школу називають другою домівкою. І це справді так. Адже саме тут діти проводять велику частину життя. Сюди вони приходять малюками, крок за кроком просуваються сходинками, які ведуть у світ чарівного, прекрасного – у країну Знань. Тут проходить дитинство, юність. Тут вони вчаться дружбі і взаєморозумінню, самоповазі,  відвертості, вчаться радіти і співчувати.
Тому і не дивно, що шкільні роки залишають найяскравіші, хвилюючі спогади, надихаючи до творчості...
Традиційно у нашій школі проходять свята, де всі бажаючі можуть продемонструвати свої таланти та здібності. Одним з таких є свято «Школа має талант», яке проводиться щороку напередодні Міжнародного дня інвалідів.
Учні мають можливість продемонструвати свій хист у вокальному, хореографічному, театральному мистецтві, а також декламують власні віршовані твори.
Незмінно на такі свята запрошуються учні, що навчаються за індивідуальною формою. Так і цього разу на дійство був запрошений учень 8-Б класу Костюк Сергій, який представив свої нові віршовані мініатюри.

Учні, батьки та вчителі оплесками вітали молоді таланти. А на завершення свята всі учасники були нагороджені Грамотами, які їм вручила директор НРЦ Леся Іванівна Волинець.




















Немає коментарів:

Дописати коментар