Сторінки

20120424


20 березня у актовому залі навчально-реабілітаційного центру відбувся творчий звіт колективів художньої самодіяльності і гуртків декоративно-прикладного мистецтва школи в рамках міського фестивалю «В життя – через красу». Глядачі мали змогу переглянути 19 художніх номерів. Учні з великою відповідальністю віднеслися до підготовки і проведення концерту.
         Оплесками глядачі зустрічали виступ молодших і середніх класів під керівництвом Валентина Cітовського. Приємне враження залишилося після співу Коника Дмитра, Катерини Ордінат, Лотиш Діани, Брилюк Катерини, Дудко Діани. Тепло вітали глядачі юних артистів 5-б класу, які представили твір Наталії Забілої «Як зайчатко з їжаком грали весело клубком».
         Нікого не лишив байдужим виступ учнів індивідуальної форми навчання: Костюка Сергія з його власними віршами у стилі хоку і Немеш Софії, яка представила свої вишиті хрестиком маленькі картинки і гравюри.  
         А нагородою для юних талантів стала презентація збірки віршів Костюка С. “З миттєвостей складається життя» та фотоальбому робіт Немеш Софії «В кожній дитині є крапелька сонця”.
          У концерті представлені були і інші жанри: танцювальний, спортивний і декламаторський.
         З великою зацікавленістю гості ознайомилися із виставкою декоративно-прикладного мистецтва. Тут були представлені паперова пластика, бісероплетіння, художня різьба по дереву, вироби з соломки, іншого природнього матеріалу.
         Свято залишило чудові враження, про що свідчать виступи директора НРЦ Л.І.Волинець, а також шановних гостей: першого заступника Луцького міського голови С.Є.Кравчука та секретаря міської ради Г.О.Пустовіта. 







Немає коментарів:

Дописати коментар