Сторінки

20231110

Тиждень учителів методичного об’єднання оздоровчо-естетичного циклу

 

З 06.11 по 10.11.2023 року у Луцькому НРЦ проходив тиждень творчих надбань учителів методичного об’єднання оздоровчо-естетичного циклу.

 06.11 вчитель ЛФК (лікувальної фізичної культури) Миронюк Л.С. та фізичної культури Корчук І.В. провели з учнями 7-А класу спільний урок-гру «Зміцнення м’язового корсету з елементами ігор та естафет». На занятті діти зміцнювали м’язовий корсет, використовуючи динамічні, ритмічні, силові вправи. Були застосовані елементи гри, естафети, музикотерапії. Такі уроки сприяють збереженню учнів.



07.11 вчитель фізичної культури Довганюк Л.М. провела з учнями 4-А класу урок за темою «Формування життєво необхідних навичок пересувань, розширення рухового досвіду, та функціональних можливостей систем організму.

         Діти вдосконалювали уміння контролювати положення тіла, виконуючи як статичні, так і динамічні вправи. Урок сприяв підвищенню адаптаційних можливостей організму до фізичних навантажень.  


08.11 вчителі технологій Будцев Л.Є., Волинець В.С., Іващик О.Д., Савош Р.М., Шугалова В.В. та вчителька образотворчого мистецтва Приступа Л.А. провели цікаве інтегроване двогодинне практичне заняття «Чарівна майстерня добрих справ» з учнями 6-Г, 8-А та 8-Г класів. Діти вчилися виготовляти вітальні листівки та ялинкові прикраси з картону, сувеніри з фетру у формі жовто-блакитного серця для воїнів ЗСУ, опанували процес створення штучної ялинки з деревини. Такі форми роботи розвивають в учнів творчі здібності, виховують почуття любові до Батьківщини, поваги до воїнів ЗСУ, плекають бажання робити добрі справи. Цікавим обрамленням свята був виступ шкільного ансамблю «Чарівні дзвіночки» на чолі з його керівником-вчителем П’явкою М.М.   






09.11 вчителі фізичної культури Гаврилюк Т.М. та Мицюк Я.О. провели з учнями 9-10 класів брейн-ринг «Що я знаю про спорт?». Діти збагачували інтелектуальні знання про значення занять фізкультурою та спортом, підвищували рівень фізичної активності, вчилися працювати в команді, толерантно ставитись до товаришів.   


23.10 вчитель ЛФК Бойко О.П. брала участь у міському семінарі корекційних педагогів на якому ділилась новітніми технологіями, різними формами та методами організації діяльності учнів з точки зору покращення стану їхнього здоров’я та створення цікавого середовища для кожної дитини на уроці.   






Немає коментарів:

Дописати коментар