Сторінки

20210531

"Вишиті обереги єднання"

 

24 травня у Палаці культури міста Луцька відбулось вручення відзнак переможцям конкурсу на краще креативне оформлення міста вишитими рушниками в рамках фестивалю «Вишиті обереги єднання». У заході взяли участь заступник міського голови Ірина Чебелюк та директор департаменту культури Тетяна Гнатів.

Фестиваль відбувся за ініціативи заслуженого діяча мистецтв України Віталія Іваницького, а Луцька міська рада вже вкотре долучилася до його організації. 10 травня лучани та мешканці міської територіальної громади прикрасили вишитими рушниками фасади своїх будівель, вітрини магазинів та закладів. У дійстві взяли участь і виконавчі органи міської ради, оформивши рушниками вікна та фасади адмінприміщень. Онлайн голосування за краще оформлення розпочалось 12-го травня.

«Цей захід був покликаний не тільки виховати естетичні відчуття, а й сприяти формуванню дружньої атмосфери між колективами нашої великої громади, вшанувати давні обереги українського народу.

Прийміть найщиріші вітання і слова подяки за активну громадську позицію від міського голови Ігоря Поліщука. Дякуємо вам за те, що ви дослухаєтесь та підтримуєте усі наші ініціативи», - привітала Ірина Чебелюк учасників та переможців.

У свою чергу, Віталій Іваницький від оргкомітету висловив вдячність Луцькій міській раді та міському голові Ігорю Поліщуку за підтримку та сприяння в організації фестивалю.

Серед переможців конкурсу є і наш Луцький НРЦ. За оформлення фасаду нас нагороджено відзнакою та подарунком. Дякуємо усім педагогам, котрі долучилися до оформлення, Демчук С.М., Кисленко Л.А. та Макарчук М.В.







Немає коментарів:

Дописати коментар