Сторінки

20200901

ДЕНЬ ЗНАНЬ

 


1 ВЕРЕСНЯ — День знань — особливе свято! Завжди яскравий, насичений емоційністю та хвилюючою атмосферою. Голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі поздоровлення i кожне людське серце, хвилюючись відгукується на заклик першого дзвінка!

Сьогодні пролунав перший дзвоник для учнів навчально-реабілітаційного центру і покликав на перший урок у 2020-2021 навчальному році. І, хоча цей навчальний рік розпочався досить незвично: без традиційної святкової лінійки, з температурного скринінгу, дотримання соціальної дистанції та дезінфекції, але усі учасники освітнього процесу були раді зустрічі, а діти з задоволенням розійшлися по класах здобувати знання.   

Хочеться побажати, щоб цей день не був причиною печалі, а запам’ятався довгоочікуваними веселими зустрічами, завзятим і дзвінким сміхом, новими цікавими знайомствами і пробудженням спраги до знань. Щоб сил і терпіння вистачило на весь прийдешній рік! Міцного здоров’я, успіхів у всьому, цікавих уроків та вірних друзів, з якими все це легко здійсниться!























Немає коментарів:

Дописати коментар