Сторінки

20190902

СВЯТО ПЕРШОГО ДЗВОНИКА (фотоальбом)

Сьогодні пролунав перший дзвоник для школярів Луцького навчально-реабілітаційного центру, сповіщаючи про початок нового 2019-2020 навчального року. На подвір’ї школи зібралася уся шкільна родина: учні, педагоги, батьки, запрошені гості.
Цей день є визначним і радісним святом для кожного з нас. Адже він знаменує початок нових знань, дарує нові зустрічі старим друзям, відкриває нові шляхи та народжує нові мрії та нові події.
 Сьогодні дійсно свято – свято зустрічі зі школою, своїми вчителями та однокласниками. Але є учні, для яких цей день не просто свято, а свято величне. Звичайно, ми маємо на увазі тих, хто переступає поріг нашої школи вперше, наших маленьких першокласників. Сьогодні ці малята, під бурхливі оплески, вперше пройшли за руку зі своїми класоводами та вихователями перед усією школою. Для них  відкривається перша сторінка   великої  книги  знань.
З вітальним словом до присутніх звернулася директор НРЦ Леся Іванівна Волинець. Вона побажала школярам здоров’я та успіхів у навчанні, а також вручила подяки батькам за допомогу у підготовці школи до нового навчального року.
Після завершення святкової лінійки учнів запросили на перший урок.


















































































Немає коментарів:

Дописати коментар