Сторінки

20190421

День цивільного захисту (фотозвіт)

18 квітня у школі пройшов день цивільного захисту. На годині класного керівника учні знайомилися з надзвичайними ситуаціями у сучасних умовах. Адже надзвичайні ситуації завжди супроводжували існування людства, нерідко через них гинули держави та цивілізації. Сьогодні надзвичайні ситуації не менше загрожують людству, ніж сотні і тисячі років тому. Наукові дослідження свідчать, що в подальшому спостерігатиметься збільшення загальної кількості надзвичайних ситуацій, масштабності їх наслідків, в т. ч. для життя і здоров'я людей та розміру збитків.
Головними напрямами діяльності у цій ситуації є попередження та відвернення надзвичайних ситуацій, зменшення сили їх впливу, своєчасне та адекватне реагування на них. Цього можна досягнути детально вивчивши їх причини, вражаючі фактори, механізм розвитку, основні засоби попередження та захисту.
Також вихованці НРЦ вчилися надавати першу допомогу постраждалим унаслідок надзвичайних ситуацій, використовувати засоби індивідуального захисту, здійснювати евакуацію.









































Немає коментарів:

Дописати коментар