Сторінки

20180916

Олімпійський тиждень

З нагоди відзначення Дня фізичної культури та спорту, з метою популяризації здорового способу життя та розвитку фізичної культури і спорту, з 06 по 16 вересня 2018 року у Луцькому НРЦ були проведені фізкультурно-оздоровчі, спортивно-масові та інформаційно-просвітницькі заходи в рамках Всеукраїнського Олімпійського уроку і Всеукраїнського Олімпійського тижня:
-         Бесіда «Бальний танець як виз спорту»;
-         Участь у спеціальній Олімпіаді України серед спец закладів;
-         «Олімпізм починається з зарядки;
-         «Олімпійські забави»;
-         «Від Олімпу до Олімпійської медалі»;
-         День здоров’я «Малі Олімпійські ігри».
12 вересня учні Луцького навчально-реабілітаційного центру взяли участь у Третіх Волинських регіональних змаганнях за програмою Спеціальної Олімпіади України. Наша команда виступала у таких видах спорту: футбольний турнір, теніс, дартс, шахи, шашки, легка атлетика.
Наші спортсмени зайняли перше місце з футболу та дартсу. Усіх учасників змагань було нагороджено призами та нагородами. А цікавим завершенням змагань стало  відвідування дитячого кафе "Стоп-кадр" та атракціонів "Адреналін - сіті".
13 вересня з учнями 8-Б класу був проведений урок "Відродження Олімпійських ігор сучасності",  де школярі мали змогу дізнатися про історію зародження Олімпійських ігор в Стародавній Греції та про відновлення Олімпійських ігор сучасності французьким просвітителем 19 століття бароном П'єром де Кубертеном.
Діти  активно брали участь в олімпійських перегонах, демонстрували свої знання з різних видів спорту, а також мали можливість показати свої спортивні вміння та навички.























































Немає коментарів:

Дописати коментар