Сторінки

20180301

Міський семінар соціальних педагогів

27 лютого 2018 р. в Луцькому НРЦ відбувся міський семінар соціальних педагогів «Соціально-психологічна робота з дітьми із особливими потребами в умовах навчально-реабілітаційного центру».
У першій частині семінару гості ознайомилися з особливостями роботи НРЦ (директор Волинець Л.І.), сучасними підходами до навчання дітей з особливими потребами (методист Центру ППСР управління освіти ЛМР Стасюк В.П.), соціально-педагогічним супроводом дітей: змістом та організацією (соціальний педагог Іващик О.Д.), психологічними аспектами соціалізації дітей з особливими потребами (практичний психолог Костючик Н.С.).






Далі учасники семінару відвідали медичний блок, сенсорну кімнату, кабінет СПО, методичний кабінет, Музей Бойової Слави, музей «Світлицю».











У практичній частині побували на годині соціального педагога у 10 класі «Конфлікти та шляхи їх подолання», а також узяли участь у майстер-класі з виготовлення арт-терапевтичних картин для дітей індивідуальної форми навчання (техніка «ниткографія») у 3-А класі, класовод Макаренкова Л.М.



























Немає коментарів:

Дописати коментар