Сторінки

20140210

Клуб "Діалог"

Значну частину учнівського колективу НРЦ становлять учні, що навчаються на дому. З метою залучення дітей індивідуальної форми навчання до спілкування з ровесниками в НРЦ створено мобільні групи учнів, які ідуть до своїх однокласників. Школярі разом з вчителями, з членами творчої групи проводять спільні зустрічі (свята, бесіди, концерти, конкурси, ігри), які сприяють залученню школярів індивідуальної форми навчання до участі в суспільному житті.
Батьки залишатимуться центральними особами у житті дитини, що навчається вдома. У 2010 році відбулося перше засідання клубу «Діалог». Клуб відвідують батьки дітей із особливими потребами, що перебувають на індивідуальній формі навчання. Вечори проходять у теплій, дружній, неформальній атмосфері. Тут кожен дарує іншим те, чому навчився сам та вчиться у ближнього. Бо зрозумів, що народження їх дитини – це не кінець усього, а лише початок нової дороги.

6 лютого відбулося чергове засідання  клубу «Діалог», де за чашкою кави батьки могли поспілкуватися між собою, з вчителями, обговорити болючі питання.












Немає коментарів:

Дописати коментар