Сторінки

20131023

Святкування ювілею рідної школи


Школо моя, радість моя, невпізнанною зробили тебе роки … Та все ж ти така рідна, світла, дорога. Бо ти – колиска, ти – гавань, ти – рідний дім великої дружної сім’ї. Сьогодні твої коридори ніби ширші, а класи – світліші. Та так воно дійсно і є, бо тут все по-новому: і інтер’єр, і дух новітніх технологій, і комп’ютерний клас, і бібліотека, і кабінети психолога, логопеда, і методичний кабінет, і два зали ЛФК, і світла, велика, затишна їдальня. Одне тільки тут залишилося таким, як 10 років тому: великий, дружний, працьовитий і творчо мислячий колектив учителів, батьків і учнів. Це – сім’я, у якої і радощі, і невдачі – навпіл. Це колектив-шукач, який прагне до всього нового, прогресивного. Це уроки й свята, зустрічі та мандрівки… Перший дзвінок і останній – ось велика радість, що об’єднує учнів, учителів, батьків.
 Отож, рідна школо, нехай тече голубим безмежжям щастя твоїх вихованців, хай врожайною буде твоя педагогічна нива, хай високо в небі, обнявшись із сонцем, пливе веселкою доля твоєї великої, дружної сім’ї.
Богам — славу і дари,
Батькам – шану та любов,
Учителям повагу й розуміння,
Школі – життя.

18 жовтня у міському Палаці культури відбулися урочистості з нагоди святкування 10-річного ювілею НРЦ. На святкове дійство завітали вчителі, батьки, учні школи та багато гостей. 











З вітальним словом до присутніх звернулася директор Леся Іванівна Волинець. Вона також вручила подяки благодійникам, які долучилися до підтримки нашого закладу.




   Окрім виступів гостей, урочистості включали в себе і концертну програму. Зокрема, виступив народний артист України Василь Чепелюк, який виконав пісню на слова Йосипа Струцюка «Зоре світанкова», а також композицію «Посвята матері». Кілька пісенних творів виконали також дует «Душа Волині» у складі Алли Опейди та В’ячеслава Судими, чоловічий квартет «Акорд» та вокальний квартет Волинської обласної філармонії «Автограф».





   Привітати наш навчальний заклад прийшли також вихованці ДНЗ №21 "Мальвіна".


    Свої творчі здобутки також презентували і наші вихованці, а саме учасники хореографічної студії "Медея" під керівництвом Лілії Шевчук, солісти-вокалісти Ордінат Катя та Сімончук Таня (керівник Валентин Сітовський), спортивний клуб "Білий лев" під керівництвом Ярослава Мицюка, віршованими рядками звернулися до присутніх учні Павлюк Дарина, Здунчук Іван, Васільєв  Богдан, Никончук Настя та Кухлевська Юля (керівник Тетяна Янчук).






     
Cвої творчі роботи представили учні індивідуальної форми навчання Шишко Ілона та Любчич Юра, а також гуртки декоративно-ужиткового мистецтва.







А ще свої музичні вітання подарували всім присутнім випускник НРЦ Хотеєнко Андрій та його перший вчитель Форманюк Святослав.

Фінальним акордом святкового дійства було прем'єрне виконання Гімну Луцького навчально-реабілітаційного центру вчителями та учасниками концерту.

Ведучими ювілейного концерту були Оксана Іщук та Олександр Шкамарда - педагоги нашого центру.







Немає коментарів:

Дописати коментар