Сторінки

20121224

Акція пропаганди Олімпійського руху та здорового способу життя

Вже другий рік поспіль НОКом України проводить Всеукраїнські акції «Олімпійська книга» та «Олімпійський куточок», в рамках яких здійснюється безкоштовне забезпечення усіх закладів освіти України літературою на олімпійську тематику та спортивним інвентарем.
Цього року в рамках акції «Олімпійська книга» наш центр отримав комплект книг та плакатів, а саме: книга «Олімпійське сузір’я України», комплект плакатів «Стань в ряди олімпійців», книга «Ігри, що підкорили світ», альманах «Олімпійський спорт України».
В листопаді-грудні цього року в навчально-реабілітаційному центрі було проведено презентацію даної Акції. Вчителями фізкультури були організовані різноманітні заходи: презентація Олімпійської книги, брейн-ринг серед учнів 4-5 класів, змагання з флортболу та армреслінгу, презентація книги «Енциклопедія Олімпійського спорту в запитаннях і відповідях», позакласний виховний захід «О спорт! Ти – радість! Окраса нашого життя».
Учні нашої школи з великим задоволенням взяли участь у змаганнях. Найактивніші з них були нагороджені грамотами та солодкими призами.
































Немає коментарів:

Дописати коментар